Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2020

66. Λέγοντας την αλήθεια στην εξουσία ( οι μορφές )


Εφ ΄όσον η εξουσία ζήτησε την αλήθεια
ας την πούμε...

Οι μορφές της εξουσίας
θρησκευτική πολιτική κομματική τραπεζοχρηματιστική πολυεθνική

Η  αρχέγονη  μορφή της εξουσίας χάνεται στα βάθη της δημιουργίας από την κατάσταση της ενέργειας στο επίπεδο της ύλης.
Από το  Χάος στη Γη και  τον  Ουρανό. 
Ο  Ουρανός και οι Ουρανίωνες είναι οι πρώτοι εξουσιαστές μαζί με τους θρησκευτές
Η πρώτη μορφή εξουσίας των ανθρωπίδων είναι η θρησκευτική από την αρχή του μάγου σαμάνου έως του σύγχρονου  θεοσοφιστή.
Οι ιερείς κατείχαν τη γνώση μαζί με τη βασιλική ιδιότητα που είχαν και, την ενέργεια,  κυβερνούσαν τη φυλή, ήταν αρχηγοί.
Ο εγωισμός, η πτώση της ενέργειας, η εντροπία τους οδήγησαν στην απληστία. Έτσι είδαν το θέμα κερδοσκοπικά και αποφάσισαν να κρατήσουν τη γνώση για τον εαυτό τους και να την πουλήσουν ακριβά ως θεοσοφία αρχικά.
Το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να την αφορίσουν να την δαιμονοποιήσουν  εφαρμόζοντας  την τακτική του μαστίγιου και του καρότου, του καλού και κακού μπάτσου, του θεού και του διαβόλου. Το δεύτερο να δημιουργήσουν ισχυρά  Ουράνια θεοσοφικά συστήματα εξουσίας κτίζοντας τα Τείχη της Τροίας εν των τρωικώ  υλικώ πεδίω.
Το πέρασμα της ανθρωπότητας στην Ατλαντίδα από τον  πνευματικό πρωτογονισμό  της  Λεμουρίας αποδείχθηκε εύκολος τρόπος για τη συντήρηση  ανακύκλωση της θεοσοφίας. Έτσι ο Ποσειδώνας ανακηρύχθηκε κυβερνήτης μαζί με τους γιους του και κάνανε θυσίες. Εκτός από τους ταύρους θυσιάζανε και παιδιά, γιούς και κόρες για να αποδείξουν την αγάπη και την υπακοή στον θεό που με  "σοφία"  κυβερνά.
Η  συνύπαρξη του Homo
neanderthalensis  και  Homo erectus ξεκινά μαζί τον  αναδυόμενος homo sapiens να προσπαθεί να σκεφτεί σθεναρά. Η σκέψη θα τιμωρηθεί ως μεγάλη αμαρτία γιατί τον γιο του Ποσειδώνα , τον Κύκλωπα, τυφλώνει αποτελεσματικά και ο σκεπτόμενος Οδυσσέας θα καταδιωχθεί θεϊκά στη πρώτη αναμέτρηση θεού και ανθρώπου.
Η πρώτη πυραμίδα ιεραρχίας των Φαραώ  ανοικοδομείται στην Παλαιά Ατλαντίδα με  δύο τάξεις όντων  human  beings:  Φαραώ και δούλοι να χτίζουν τις πυραμίδες της Αθανασίας μέχρι την απόφαση του Διός να βουλιάξει και το τελευταίο νησί της αυτοκρατορίας των   " αθανάτων" γιαλαντζί.
Όλα τα ατλαντικά φύλα θα ξεκινούσαν από την αρχή μέχρι ο Θησέας να εμφανιστεί.
Ο Μίνωας με την ανάμνηση της γνώσης  Πασιφάης, της παλαιάς Ατλαντίδας   θα φτιάξει το νέο λαβύρινθο, αλλά ο Θησέας θα απελευθερώσει τη γνώση θα την συνδέσει και, από το Μινώταυρο θα γλιτώσει.
Η πρώτη πολιτική εξουσία παίρνει τα ηνία και η πολιτική αρχή αρχίζει πολίτες  να δημιουργεί, αλλά θεοσοφία καραδοκεί. Ο πολίτης είναι κάτι που θανάσιμα  μισεί γιατί μόνο  στη δουλεία του θεού συντηρείται και "ευδοκιμεί ".
Τα πολιτεύματα και η πολιτική εξουσία θα διανύσουν μία μεγάλη διαδρομή αναζήτησης της ταυτότητας και των ορίων τους αναζητώντας μια σοφή ηγεσία.
Η Εποχή των Ιχθύων και του Ποσειδώνα δεν θα τους βοηθήσει, ο Οδυσσέας νους θα κυνηγηθεί αγρίως και σε αγριεμένα κύματα του  Ποσειδώνιου ωκεανού θα πνιγεί πλειστάκις. Η ανθρωπότητα θα παραμείνει σε μία ομηρία νοητική  όπως το είχε προβλέψει ο ποιητής Όμηρος  σε κάποιο Ατλαντικό νησί  για πολλά χρόνια και αιώνες, ενώ  ο Αντίνοος θα συναγωνίζεται τον Αντιφάτη σε αντινόηση αυτοκτονική.
Το μυαλό είναι ο στόχος σίγουρα τρία κλικ αριστερά και τρία δεξιά  και στο μέσον η άβυσσος να χάσκει σκοτεινή.
Η  ανακάλυψη και ο αποικισμός της Αμερικής της νέας Ηπείρου θα γίνει με προδιαγραφές Ατλαντίδας και Αυτοκρατορίας. Όμως οι επαναστάτες τέκτονες και Μασόνοι δεν θα μπορέσουν να αποφύγουν τις καταβολές της θεοσοφίας και θα συνεργαστούν μαζί της για να επαναλαμβάνοντας το ίδιο λάθος ξανά.
Η θεοσοφία με νέα κόλπα ξεκινά στη πόλη του Μεγάλου  Μήλου, μα ο Ηρακλής τα  αναζητά.
Ποια είναι η μορφή της εξουσίας σήμερα;
Είναι οι πολυεθνικές αγορές, οι οποίες  ουδόλως ενδιαφέρονται για  αυτές τις γνώσεις τις παλιές, ούτε καν τις κατανοούν και  με τις  φιέστες και τις τελετουργίες της θεοσοφικές γελούν.
Η διαφορά  των μασονικών  τελετουργιών  όπως μας παρουσιάζονται  στα Μάτια Ερμητικά Κλειστά με τα πάρτι του Λύκου της Wall Street είναι ουσιαστική και βαθιά.
Οι παλαιοί  ΣΗΘ είχαν τη γνώση γνώριζαν την δύναμη της, την χρησιμοποίησαν όμως  όχι άψογα και σωστά. Νικήθηκαν από την Δύναμη.
Οι νέοι  χρηματιστές οι ΣΜΙΘ, έχουν τα χρηματιστήρια τις τράπεζες τα λεφτά και δεν δίνουν δεκάρα για τη γνώση  που την περιγελούν και  την χλευάζουν όταν με το βλέμμα της αγελάδος  σαν τα τρένα που περνούν,  την κοιτάζουν. Όμως δεν έχουν τη Γνώση, όταν τελειώσει το τυπωμένο εικονικό χρήμα δεν θα ξέρουν τι να κάνουν. Και τελειώνει, ίσως και να τελείωσε κιόλας.

Συμπερασματικά  εν περιλήψει  θα λέγαμε πώς:

Η πρώτη μορφή εξουσίας ήταν η θρησκευτική 
Ακολούθησε η πολιτική ( κομματική ) με το Σύνταγμα  και  τις διάφορες μορφές πολιτεύματος και για αρκετό διάστημα συνεργάστηκαν και συνεργάζονται μαζί.
Η δικαιοσύνη απουσίασε και απουσιάζει δυστυχώς  τις περισσότερες φορές.
Σήμερα η εξουσία εξασκείται τις πολυεθνικές αγορές οι οποίες διορίζουν  πάπες πατριάρχες  γραμματείς του ΟΗΕ του ΔΝΤ  και άλλων " φιλάνθρωπων"  οργανισμών, πρωθυπουργούς υπουργούς  και βουλευτές.
Τι μέλλει γενέσθαι;
Ιδού  το ερώτημα που απασχολεί τον homo sapiens  
ανήσυχα  τα διαδικτυακά βράδια στην μπλογκόσφαιρα

Αστραία ©©

65. Λέγοντας την αλήθεια στην εξουσία ( οι αντιφάσεις )

Επόμενο
Τα προβλήματα της εξουσίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Be simple