Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020

60. Το δακτυλίδι της εξουσίας


και οι φαραωνικές θρησκείες της  απληστίας

Το δακτυλίδι της εξουσίας ξεκινά από τον πρώτο εξουσιαστή τον Ουρανό και όλες τις θρησκείες να μιλούν για αυτόν,  να τον τάζουν μαζί με την αθανασία, να εξουσιάζουν και να χρησιμοποιούν τον  άλογο Ποσειδώνα, το νερό συναίσθημα και να χειραγωγούν το θυμικό.
Όλες χρησιμοποιούν την μεταφυσική γνώση κρυμμένη σε τάγματα και στοές και γήινο ναό ανεξάρτητα τι λένε στο απλό  που κοροϊδεύουν, λαό.
Γιατί χρειάζονται δούλους και ενέργεια.
Τι επιδιώκουν;
Κλέβουν  ενέργεια  και προσπαθούν να γίνουν "αθάνατοι" με τρόπο πονηρό. Παγιδεύουν τον Ηρακλή ΟΜΗΡΟ να κρατά τον Ουρανό. ενώ ο  Άτλας  κλέβει  τα ΜΗΛΑ των Εσπερίδων  και παράνομα τα κρατά.
Κτίζουν πυραμίδες ιεραρχίες διαφόρων ειδών που επιβλέπουν  με το μάτι Κύκλωπα, κατασκευάζουν δούλους  human beings και κυκλώπεια συστήματα χρηματοπιστωτικά.
Είναι όλες διεφθαρμένες  και στηρίζονται στη σχέση δούλου και αφέντη νοσηρά.
Ο Τολκίν μιλάει αλληγορικά και καθαρά για τη μεγάλη μάχη που δόθηκε στη Μεσογαία Μεσόγειο κάποτε με τον Σάουρον, τα λεμουροειδή Ορκ, κατασκευασμένα στα εργαστήρια του, τους 5 στρατούς τα χόμπιτ, τους νάνους τα ξωτικά τους αετούς και τον βασιλιά την Εποχή της Ποσειδώνειας Ατλαντίδας.
Η ίδια μάχη δίδεται και σήμερα  την Εποχή της Νέας Ατλαντίδας.
Με τον Ηρακλή, Γκάνταλφ, Όμηρο, τα Ομηρικά Έπη, τα χόμπιτ τους απλούς ανθρώπους, τους νάνους Καβείρους επιστήμονες κατασκευαστές, τα ξωτικά  "ελάφια" της Ελληνικής  Μυθολογίας από παλιά,  τους μεγάλους φιλοσόφους Αετούς και τον Homo Sapiens Man Citizen  όρθιο Οδυσσέα  βασιλιά για μία Πολιτεία εύνομη δίκαιη  με ανθρωπιά
Η πονηριά της παλαιάς Λεμουρίας και της νέας Ατλαντίδας η διαφθορά οδηγούν  τα στρατεύματα των  ανθρωπίδων των ανθρωποειδών και ανθρώπων τεράτων κυκλώπων τιτάνων γιγάντων λεμουρίων ατλαντίνων στην τελευταία μάχη της ιχθυακής εποχής νομοτελειακά.
Στη  μάχη των 5 στρατών και 6 ηπείρων
Ο καθένας με την επιλογή του.....
Μια καινούργια εποχή ξεκινά


Αστραία ©©

1 σχόλιο:

  1. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι αν ο χάρτης της Μέσης Γης προβληθεί στην επιφάνεια της Γης, και εάν γίνει σωστός παραλληλισμός μεταξύ των πιο εμφανών κλιματολογικών, βοτανολογικών και ζωολογικών ομοιοτήτων, τότε το Σάιρ θα συμπέσει με τις ηπιότερες περιοχές της Αγγλίας, η Γκόντορ θα συμπέσει με την Ιταλία και την Ελλάδα, η Μόρντορ με τις ερήμους της Τουρκίας και της Μέσης Ανατολής, η Νότια Γκόντορ και η Εγγύς Χάραντ με τις ερήμους της Βόρειας Αφρικής, το Ροβάνιον με τα δάση της Γερμανίας και τις στέππες της Νοτιοδυτικής Ρωσίας, και ο Παγωμένος Κόλπος του Φορόχελ (Icebay of Forochel) με τα φιορντ της Νορβηγίας.
    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%AD%CF%83%CE%B7_%CE%93%CE%B7

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Be simple