Κυριακή, 28 Ιουνίου 2020

57. Οι τρεις μεγαλύτεροι θεοί του κόσμου
Χορεύοντας στο χάος

Τρεις είναι οι μεγαλύτεροι θεοί από την αρχή της δημιουργίας του κόσμου 
1. Η εξουσία
Παρ΄όλο που στην ελληνική γλώσσα, η λέξη ΕΞΟΥΣΙΑ είναι θηλυκού γένους, διεκδικήθηκε από αρσενικό θεό με πρώτο κυρίαρχο, τον Ουρανό, με βασιλική ιδιότητα λέει ο Ησίοδος. Όλοι λοιπόν οι αρσενικοί θεοί όλων των μυθολογιών θρησκειών διεκδίκησαν και διεκδικούν την εξουσία του κόσμου και συνήθως ....την παίρνουν και παίρνουν ενέργεια μέσα από αυτή.
Η εξουσία έχει μία αρχέγονη καταβολή και όλοι την προσκυνούν.
Γιατί άραγε;
 2. Το χρήμα
Το χρήμα είναι μία "εφεύρεση", μια συμφωνία εικονική  μετά το τροφοσυλλεκτικό στάδιο του ανθρώπου για την ανταλλαγή υπηρεσιών και φυσικών πόρων απαραίτητων για την ύπαρξη της ζωής. Όλοι το προσκυνούν σαν υπέρτατο Θεό και συμφωνούν σε αυτό. Βασιλιάδες υπουργοί πρωθυπουργοί θρησκευτές ιερείς στρατιωτικοί.
 Γιατί άραγε;
 3. Το βασικό ένστικτο
 Η ένωση του αρσενικού με το θηλυκό κατά την αμφιγονία έχει σαν αποτέλεσμα ένα νέο απόγονο του είδους και την διαιώνιση της ύπαρξης.  Η επίσημη βιολογία θεωρεί πώς μόνο δύο άτομα από το ίδιο είδος μπορούν να αποκτήσουν απογόνους και δεν μπορεί να ενωθεί άλογο με όνο, διότι είναι διαφορετικά είδη. Ο ημίονος είναι στείρος.  Το ένστικτο αυτό είναι πάρα πολύ ισχυρό και ακατανίκητο. Είναι η είσοδος της ζωής και η έξοδός της.
 Όλοι υπακούν σε αυτό ζώα άνθρωποι και θεοί.
 Γιατί άραγε;
Για την ενέργεια
 Όλοι και όλα, θεοί δαίμονες άνθρωποι ζώα φυτά για την ενέργεια πολεμούν στον κόσμο της ύλης. Όλοι οι πόλεμοι όλων των ειδών στον κόσμο της ύλης γίνονται  για την ενέργεια και την διεκδίκηση της.
Ότι και να λένε τα κομματικά και θρησκευτικά τάγματα και οι εκπρόσωποι τους για τους αληθινούς θεούς, η ιστορία η πραγματικότητα και ο ρεαλισμός τους διαψεύδουν κατηγορηματικά. Η μυθολογία τους επιβεβαιώνει κυριολεκτικά. Κάνουν τα πάντα για την εξουσία, χρησιμοποιούν το χρήμα και το σεξ και προσκυνούν τους μεγάλους θεούς με δουλικές γονυκλισίες στο σύμπλεγμα του αφέντη και του δούλου, ζητιανεύοντας τι;
Λίγα ψίχουλα ενέργειας
Ο υλικός κόσμος είναι ο χορός της ενέργειας και οι μετατροπές της.
 Τι είναι ενέργεια; 

Αστραία ©©

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Be simple