Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2020

52. Ο Άτλας και η Ατλαντική Εποχή


Ελληνική Μυθολογία: Η Γαλαξιακή Μνήμη, 2020

Αν δεχθούμε την Ελληνική Μυθολογία, ως αξιόπιστη πηγή των αρχείων της Γαλαξιακής Μνήμης και αξιόλογη  καταγραφή της γεωλογικής και ανθρώπινης  ιστορίας, βλέπουμε πως ο Άτλας συνδέεται με τους Τιτάνες, τον Ποσειδώνα, έχει σύζυγο την Πλειόνη και τέκνα τις Πλειάδες τις Υάδες τη Καλυψώ τις Εσπερίδες και τον Ύα.
Μετά τον Ουρανό - Γαία, το πρώτο ζεύγος των συμπαντικών δυνάμεων και τις μεγάλες γεωλογικές ανακατατάξεις, μεταβαίνουμε στην Λεμουριανή Εποχή με κυρίαρχο τον Κρόνο και τη Ρέα, των Τιτάνων, στο χρυσό γένος των πνευμάτων  κατά Ησίοδο, 75 εκατομμύρια χρόνια πριν, με επίκεντρο τον Ειρηνικό Ωκεανό. Οι δεινόσαυροι έχουν  εξαφανισθεί.
Η άνοδος του Διός στην εξουσία θα σηματοδοτήσει την Ατλαντική Εποχή, 2 εκατομμύρια χρόνια πριν και την εμφάνιση του HOMO SAPIENS  με επίκεντρο τον Ατλαντικό Ωκεανό. Ο Ζευς θα μοιραστεί την εξουσία με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα. Ο Κρόνος θα αναγεννηθεί ως Χρόνος Σοφία Αθηνά και ο Ποσειδών θα ξαναγεννήσει τον νέο Άτλαντα με την Κλειτώ  στην νέα Ποσειδωνία και ο παλαιός  Τιτάνας θα τιμωρηθεί να κρατά τον καινούργιο ουρανό.
Από  τα αδέλφια του Άτλαντα, θα μείνει  ο Προμηθέας στον Καύκασο δεμένος  να περιμένει τον Ηρακλή για την απελευθέρωση του.
Οι Πλειάδες οι Υάδες, η Καλυψώ, οι Εσπερίδες και ο Ύας, τα νέα Ατλαντικά φύλα θα πρωταγωνιστήσουν  στην Ατλαντική Εποχή με την δημιουργία φύλων και φυλών και στους μεγάλους κατακλυσμούς του Ωγύγου του Δαρνάνου και του Δευκαλίωνα  με τα συγγενή  ελληνικά φύλα.
Όσα επιβιώσουν μετά τον καταποντισμό του τελευταίου νησιού της Ατλαντίδος κατά την αναφορά του Πλάτωνος πριν 12000 χρόνια πριν θα διασκορπιστούν με  κατακερματισμένη τη γνώση και θα ξαναρχίσουν από την αρχή να θυμούνται την Ηρωική Εποχή.

Από την Λεμουρία στην Ατλαντίδα, 2020


Αστραία ©©

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Be simple