Τρίτη, 21 Απριλίου 2020

42. Το κβαντικό άλμα της ανθρωπότητος μετά τον κορωνοϊό


 Αναμφισβήτητα το υπ΄ αριθμόν ένα σήμερα πρόβλημα της ανθρωπότητας είναι ο κορωνοϊός και είμαστε όλοι αποκλεισμένοι σε ρουά ματ κίνηση που έκανε αυτός ο μικρός της συνείδησης, ιός.
 Είναι φυσικό να ακολουθούν πολλές θεωρίες γύρω από το θέμα αυτό.
 Ας εξετάσουμε μερικές αναλυτικά και κυρίως λογικά αναζητώντας την αλήθεια πίσω από τα θέματα αυτά.
 Η πρώτη θεωρία μιλάει για το γεγονός ότι ο ιός έχει κατασκευαστεί. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε αυτή την εκδοχή, σήμερα με την μεγάλη ανάπτυξη της τεχνολογίας και των βιολογικών πειραμάτων που γίνονται κεκλεισμένων των θυρών, παρόλο που στο παρελθόν έχουν υπάρξει και αυθόρμητες επιδημίες και πανδημίες π.χ. ο λοιμός των Αθηνών και η πανούκλα τον Μεσαίωνα.
Στην πρώτη περίπτωση που ο ιός είναι αυθόρμητος επισημαίνονται τα λάθη της ανθρωπότητας  και των κυβερνήσεων της, όσον αφορά τις συνθήκες υγιεινής που δεν τήρησε σωστά και την εύκολη μεταδοτικότητα με τα σύνορα  τα ανοιχτά που προωθούν, με σκοπό το κέρδος φυσικά των πολυεθνικών και όχι το καλό των προσφύγων και μεταναστών.
Στη δεύτερη περίπτωση που ο ιός είναι κατασκευασμένος θα πρέπει να αναζητήσουμε τα κίνητρα και το κέρδος αυτών που τον κατασκεύασαν και τον προώθησαν, εκτός αν τους ξέφυγε σε πείραμα γενετικό. Όλα πρέπει να το σκεφτόμαστε προς χάρη της έρευνας και της αλήθειας.
 Υποστηρίζουν λοιπόν μερικοί, πως αυτοί που το κατασκεύασαν έχουν σαν στόχο να πουλήσουν το εμβόλιο. Δεν στέκει πολύ λογικά η υπόθεση αυτή, γιατί τα εμβόλια ήδη είναι εδώ, εμβολιαζόμαστε υποχρεωτικά από μικρά παιδιά και δεν φαίνεται να κερδίζουν τίποτα ξεχωριστό όταν όλη η οικονομία του πλανήτη καταρρέει στο λεπτό.
 Εκτός τούτου ελέγχουν ήδη, τα φάρμακα, το νερό,  τα συμπληρώματα διατροφής και τις κεραίες αναμετάδοσης  των κινητών, οπότε δεν έχουν να κερδίσουν κάτι παραπάνω από τον σαματά αυτό.
 Η άλλη θεωρία  είναι ότι θέλουν να τσιπάρουν τον πληθυσμό για τον ελέγχουν.  Μα ήδη όλος ο πληθυσμός ελέγχεται με τους δορυφόρους εξονυχιστικά.  Δεν χρειάζεται να μπουν σε επιπλέον κόπο και μπελάδες. Άσε που για να ελέγξεις 8 δις πληθυσμό θέλεις  διπλάσιους ελεγκτές. Επίσης υπάρχουν και τα drones για τον ίδιο σκοπό πολύ αποτελεσματικά.
 Η επόμενη θεωρία αφορά την δημιουργία παγκόσμιας  δικτατορίας ή δημοκρατίας.
 Ας μη γελιόμαστε, δεν υπάρχει πολίτευμα ή καθεστώς που θα μπορέσει να διοικήσει και να κυβερνήσει 8 δις πληθυσμό της γης.
Η μείωση του πληθυσμού έχει μία λογική.  Για ποια μείωση όμως μιλάμε;
 Γιατί ο πληθυσμός της Ελλάδος ή της Ευρώπης είναι ήδη μειωμένος και πολλές ΜΚΟ διαμαρτύρονται για αυτό και θέλουν να φέρουν όλο τον αφροασιατικό πληθυσμό προς εμπλουτισμό.
Ήδη κάποιες χώρες και η Κίνα και η Ινδία έχουν πάρει μέτρα για τον έλεγχο των γεννήσεων.
 Το άλλο   αστείο που ακούγεται είναι ότι θέλουν να πλήξουν την ορθοδοξία. Η ορθοδοξία είναι μία μικρή μειονότητα μπροστά στον υπόλοιπο χριστιανισμό, και ο καθολικισμός μαζί με το Βατικανό  πλήττονται καθώς τα κλειστά τζαμιά με τον μουσουλμανισμό μαζί με της Κίνας τον αθεϊστικό κομμουνισμό.
 Συνεπώς δεν ευσταθεί λογικά και αυτός ο ισχυρισμός  για τον απλούστατο λόγο ότι πλήττονται όλοι και όλα.
 Επανερχόμαστε στο πρώτο ερώτημα
Ποιος τον δημιούργησε;
 Οι Κινέζοι;  Πλήττονται πρώτοι.
 Οι Αμερικάνοι; Δεν τη γλίτωσαν, υποφέρουν.
 Η νέα τάξη πραγμάτων που φυσικά είναι οι πολυεθνικές αγορές; 
Καταρρεύσαν και καταρρέουν
 Η παλιά τάξη πραγμάτων η θεοσοφία και ο χριστιανισμός; 
Δεν περνάει καθόλου καλά εκτός του συστήματος και αυτός.
 Άρα το ερώτημα παραμένει
 Ποιος και γιατί και πώς;

Στην προσπάθειά αυτή να ανακαλύψω του προβλήματος στην πηγή, ανατρέχω στη παγκόσμια βιβλιοθήκη του σύμπαντος για να πάρω μερικές πληροφορίες από του κεντρικού υπολογιστή, την ΜΝΗΜΗ τη συλλογική.
 Μεταβαίνοντας εκεί, στον σκληρό δίσκο   βλέπω πώς ο ιός εμφανίστηκε τον Ιανουάριο το 2020 με την ακριβή σύνοδο  σημαντικών πλανητικών υπερσυνείδησεων στον Αιγόκερω.
 Επειδή ο Αιγόκερως με ωροσκόπο της Γης στον Υδροχόο είναι ο δωδέκατος οίκος για την ανθρωπότητα, σημαίνει ότι μπορεί να έγιναν κάποια μυστικά πειράματα στα βιολογικά εργαστήρια της νέας Ατλαντίδας.
 Το γεγονός ότι είναι στον Αιγόκερω το ζώδιο της εξουσίας επίσης σημαίνει ότι έχουμε προβλήματα εξουσίας ελλείψει της σοφής ηγεσίας.
 Ακόμη και το γεγονός ότι συμμετέχει ο Πλούτων δείχνει ότι στα πειράματα αυτά έχουμε επέμβαση στο DNA.
Το συμπέρασμά   με δεδομένα που έχω ύστερα από όλα αυτά, είναι  ότι ο κορωνοϊός θα θέσει το τέλος πολλών πραγμάτων και, της εξουσίας όπως τη γνωρίσαμε μέχρι σήμερα.
 Αυτό που θα αναδυθεί μετά από την μεγάλη κρίση αυτή  θα είναι ένας καινούργιος άνθρωπος με νέες αξίες ιδανικά ήθη κατοικίες πόλεις διατροφικές συνήθειες και εργασιακές ασχολίες.
 Η Εποχή των Ιχθύων που είναι τα Μήλα των Εσπερίδων από τους Άθλους του Ηρακλή και η Μνηστηροφονία από τους Σταθμούς του Οδυσσέα τελειώνουν με έναν λυγμό και ένα κορωνοϊό.
Η ανθρωπότητα για να επιβιώσει στον πλανήτη αυτό είναι αναγκασμένη να κάνει ένα ΑΛΜΑ Συνείδησης κβαντικό.
Ζητούνται υψηλοί φορείς της για να αντέξουν τον κραδασμό.

Αστραία ©©

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Be simple