Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020

30 .Όμορφες Πατρίδες, Συνείδηση και Ιοί


 "Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε δεν μπορούν να λυθούν όταν παραμένουμε στο ίδιο χαμηλό επίπεδο συνείδησης που είχαμε όταν τα δημιουργήσαμε"
Η συνείδηση είναι   πανταχού παρούσα στο σύμπαν άμα τη γενέσει του ξεκινώντας από ένα μικρό προκαρυωτικό κύτταρο μέχρι ένα ευκαρυωτικό πολυκύτταρο οργανισμό.
 Συνείδηση σημαίνει γνωρίζω μαζί συν -ειδέναι  για αυτό και εξελίσσεται σε συνθήκες πολέμου και ειρήνης στο κόσμο της ύλης και της ενέργειας.
Όταν η συνείδηση γνωρίζει τον εαυτό της αποκτά αυτοσυνείδηση και λέγεται επίγνωση.
Όλες οι συνειδήσεις καταβροχθίζονται σε ένα αρπακτικό σύμπαν εκτός από τις σκληρές επιγνώσεις. 
Ανεβαίνοντας η συνείδηση ( Απόλλων ) την σκάλα της εξέλιξης κατακτά και μία καλύτερη και ανθεκτικότερη επίγνωση  ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου στο μέτρο την αρμονία και την αυτογνωσία.
 Το κύτταρο του ανθρώπου  διαθέτει έναν πυρήνα κάρυο  με το γενετικό του υλικό, το DNA ( Πλούτων).
Ο ιός ( Ποσειδών ) είναι ένα καψίδιο μία κάψουλα που όταν εισέρχεται στον ανθρώπινο οργανισμό και ξεγελά τους φρουρούς που στέκονται στις πύλες εισόδου και εξόδου της πλασματικής μεμβράνης του κυττάρου, μπαίνει μέσα, αλλοιώνει, κλέβει αντιγράφει και καταστρέφει το γενετικό υλικό αντικαθιστώντας με το δικό του. Κατακτά το κέντρο των αποφάσεων και αποφασίζει για το "καλό" του και το συμφέρον του και ο άνθρωπος συναινεί ανήμπορος να δράσει χωρίς διάκριση και πυγμή.
Κάθε παρομοίωση δεν είναι συμπτωματική. Με τον ίδιο τρόπο καταστρέφονται χώρες έθνη και λαοί  γιατί δεν μπορούν οι φρουροί των συνόρων να ξεχωρίσουν ποιοι είναι οι ιοί και ποια η σωστή που πρέπει να περάσει, τροφή.
 Το σύμβολο του ήλιου είναι ένας κύκλος με ένα σημείο στο κέντρο του.  Ο ήλιος είναι η συνείδηση γιατί είναι το φως και χωρίς φως δεν υπάρχει συνείδηση. Σε ένα σκοτεινό κόσμο η συνείδηση κοιμάται σε πλήρη ασυνειδησία και μεγάλη νύκτα.
 Το κέντρο του κύκλου   μιας πόλης μιας χώρας μια Πολιτείας είναι πολύ σημαντικό γιατί εκεί τοποθετείται η Εστία η φλόγα η ιερή που κρατά  τη συνείδηση καθαρή.
 Ο ιός δεν έχει κέντρο δεν έχει κύκλο έχει μόνο ένα γενετικό επιθετικό υλικό.  Αυτό είναι το πλεονέκτημα του. Είναι πολύ μικρός στην αρχή, ασήμαντος και μπορεί να πάει παντού και να εξαπλωθεί.  Έχει όμως ένα μειονέκτημα δεν μπορεί να ζήσει χωρίς έναν ξενιστή και δεν μπορεί να αναπαραχθεί μόνος του, δεν έχει αυτάρκεια.  Είναι παράσιτο, τρώει αυτόν που τον φιλοξενεί. Παράσιτα έχουμε πολλά. Άνθρωποι που δεν κάνουν απολύτως τίποτα και πληρώνονται αδρά.

Παράσιτα ήταν και οι μνηστήρες στο παλάτι του Οδυσσέα, ξεκίνησαν λίγοι σιγά σιγά και μετά μαζεύτηκαν και έγιναν πολλοί .
Κατέλαβαν το κέντρο του,  ευτυχώς όχι ολοκληρωτικά, γιατί ήταν και η Πηνελόπη εκεί σταθερή καθαρή φωτιά.
 Ο Οδυσσέας έφυγε αλλά ήταν πάντοτε συνδεδεμένος με αυτό το κέντρο νοητικά και με την Πηνελόπη ψυχικά.  Για αυτό και μπορεί να πάρει την κατάσταση στα χέρια του όταν ξαναγυρνά. Γιατί είχε και έχει πάντα ένα κέντρο βάρους και σημείο αναφοράς, όσο και να μεγαλώνει την ακτίνα του κόσμου που εξερευνά.
 Η απουσία κέντρου βάρους από ανθρώπους πόλεις πολιτείες και χωριά είναι σήμερα εμφανής  και λείπει καθολικά. Πόλεις χωρίς όμορφες πλατείες καθαρές με μία φλόγα με καίει σταθερά.  Χώρες χωρίς η πρωτεύουσα τους να πληρεί αυτές τις προδιαγραφές, κράτη βίας και μεγάλης διαφθοράς.
 Άνθρωποι που γυρίζουν από δω και από κει σε όλο τον κόσμο σαν ιοί.
 Είχε δίκιο ο ΣΜΙΘ μία στην ετυμηγορία του όταν μονομαχεί με τον Νίο  και τον άνθρωπο ΙΟ αποκαλεί και τον χρησιμοποιεί ως καταναλωτικό δουλικό.
Έχουμε καταντήσει ένας ιός που παρασιτικά ζει .  Ένας ιός που στα γήπεδα αναστενάζει στα καφενεία συχνάζει στα Reality ουρλιάζει   και με τον χαζοτουρισμό λιμνάζει και φυτοζωεί.
 Ήταν θέμα χρόνου μία πανδημία τύπου κορωνοϊού να εμφανιστεί. 
Η εσωτερική μετανάστευση και προσφυγιά ρήμαξε τη χώρα γύμνωσε την ύπαιθρο και δημιούργησε πόλεις τέρατα.  Άνθρωποι σαν ποντίκια στοιβαγμένοι σε τσιμεντένια κουτάκια να βγάζουν βόλτα με λουρί τα καημένα τα ζωάκια.
Ο ιός από τη στιγμή  που καταλάβει το κέντρο της χώρας θα γίνει πανίσχυρος μέχρι να εξαφανίσει όλους και όλα.
 Οι μόνοι που μπορούν να αντισταθούν σε αυτή την περίπτωση είναι άνθρωποι με αυξημένη αντίληψη, αυστηρή επίγνωση και θα πρέπει να υποστηριχθούν για να βοηθήσουν στην άνοδο της συλλογικής συνείδησης. Όσο πιο φτωχιά η συνείδηση και χαμηλή, τόσο πιο ευάλωτοι θα είναι οι άνθρωποι στην επιδημία αυτή.
 Οι άνθρωποι που θα μείνουν σπίτι αντί να γκρινιάζουν και να βλέπουν την Ιερή Εστία σαν φυλακή να καθίσουν να δουλέψουν με την αυτογνωσία να μορφωθούν σε αυτοπαιδεία να αποκτήσουν αυτοπειθαρχία να ανεβάσουν το επίπεδο της συνείδησής τους και να συνεργαστούν με τους σωστούς ανθρώπους με ευφυΐα.
 Οι πόρτες του παλατιού της γης κλείνουν, ο καθένας με το ρόλο του και την τελική επιλογή του.
 Το κέντρο της Γαίας ήταν και είναι η Ελλάδα από την εποχή της απειρωτάν Παγγαίας.
 Η Ελλάδα είναι η εγγύηση για την ψυχική υγεία όλης της ανθρωπότητας και η θεραπεία αυτής της ψυχικής μόλυνσης που είναι καθολική. Είναι το μέσον των δύο ημισφαιρίων δυτικού και ανατολικού και η γέφυρας της αμφίδρομης κατανόησης.
 Στην καινούργια εποχή θα είναι η πρωτεύουσα της γης όμορφη εύνομη και καθαρή.
Τι είναι η ασχήμια; Έλλειψη γνώσης και σχήματος, μορφής.
Οι όμορφες πατρίδες όμορφα υπερασπίζονται από όμορφους ανθρώπους, όμορφους, σοφούς και ευφυείς. Και με κέντρο βάρους, κοντά στον ομφαλό του σώματος της Γης.
Αστραία ©©

2 σχόλια:

  1. Η ζωή των ιών εξαρτάται σε απόλυτο βαθμό από τα κύτταρα που προσβάλλουν. Οι έρευνες του κύκλου ζωής των ιών έδειξαν ότι το κύτταρο που προσβάλλεται από έναν ιό (ξενιστής) περνά υπό τον έλεγχο των γενετικών πληροφοριών του ιού. Γίνεται κατά κάποιον τρόπο κατάληψη του κυττάρου, έτσι ώστε να παράγει τα απαιτούμενα υλικά για την αναπαραγωγή και την σύνθεση πρωτεϊνών των ιών. Τα νέα τμήματα των ιών που παράγονται απελευθερώνονται τελικά από το κύτταρο, ενώ το ίδιο αποσυντίθεται.
    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%99%CF%8C%CF%82

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημοσία υγεία, Χώρος και Συνείδηση, Εστία Οικονομία, Στυμφαλίδες Όρνιθες Ηρακλής
    https://mylikesite.wordpress.com/2019/07/01/%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CF%83/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Be simple