Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020

25. Να είμαστε λογικοί (πατριώτες και πατριώτισσες)


Ζητείται λογική σε πατριώτες και μη
 Τρία είναι τα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν αυτή τη στιγμή τη χώρα και γενικότερα τον κόσμο ολόκληρο.  Το προσφυγικό το χρηματοπιστωτικό και το κορωνοϊκό, η πανδημία του κορωνοϊού.
 1. Το προσφυγικό- μεταναστευτικό.  Οι λέξεις έχουν χάσει πια τη σημασία τους για να αποδώσουν ακριβώς την κατάσταση. Το πρόβλημα όμως είναι φοβερό και έχει δημιουργηθεί εδώ και καιρό.  Οι ρίζες του είναι πολύ βαθιές και ξεκινούν ορατά με το τέλος του δέκατου ένατου αιώνα αρχίζοντας από την ίδρυση της θεοσοφίας στη Νέα Υόρκη το Μεγάλο μήλο( big Apple) το 1876 .
Το σχέδιο ήταν  η δημιουργία μιας φυλής  όπως διαγράφεται καθαρά στα θεοσοφικά κείμενα  Ροδοσταύρων, Μαχ Χέιντελ και Καλλέργη. Πίσω από το δήθεν ανθρωπισμό αυτών των κειμένων κρύβεται η νοσηρότητα του αποκρυφισμού και η καταστροφική βούληση (βλέπε Σοπενχάουερ) για μία παγκόσμια κυριαρχία κατά την οποία θα υπάρχουν 2  φυλές.
 Η μία που θα κυβερνά η εκλεκτή και η άλλη, η εργατική. Η μία φυλή θα είναι ανάμειξη όλων. Η ευγονική που υιοθέτησαν δεξιόθεν και αριστερόθεν συνίσταται στην αξιοποίηση της ζωτικής δύναμης ως βαθιά αρχέγονης Λεμουριακής με την ευφυία και τις επιστημονικές γνώσεις της Ατλαντικής για την δημιουργία πιο αποδοτικών και υπάκουων σκλάβων ( Σλάβων). Με το σκοπό αυτό, οι θεοσοφιστές διείσδυσαν παντού και δημιούργησαν πολλές και τεράστιες οργανώσεις μέσα από τις οποίες διοικούν και χειραγωγούν τον κόσμο.   Τον ΟΗΕ, την ύπατη αρμοστεία, το nato το ΔΝΤ, την Ευρωπαϊκή Ένωση και άλλες πολλές. Οργανώσεις τις οποίες πληρώνουμε όλοι εμείς με θέσεις πολλών προνομίων και μεγάλων οικονομικών απολαβών.
 2. Ο νοσηρός αυτός ο αποκρυφισμός της Θεοσοφίας συνεργάστηκε στενά τόσο με την ακαδημαϊκή κοινότητα τα πανεπιστήμια, όσο και με το χρηματοπιστωτικό σύστημα, τις αγορές. 
 Για ένα διάστημα οι πολυεθνικές αγορές παίρνανε  εντολές από αυτούς και φυσικά ήταν δικά τους παιδιά, δικό τους δημιούργημα.  Όμως η ανάπτυξη της τεχνολογίας και η πτώση της ενέργειας, η αύξηση δηλαδή της εντροπίας οδήγησε  αυτά τα παιδιά των Wall Street και των λοιπών αγορών στην πλήρη ανεξαρτητοποίηση. Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά και ο κύριος Σμιθ στον Νίο στην χαρακτηριστική σκηνή του Matrix, πώς ελευθερώθηκε  και δρα ανεξάρτητα και ανεξέλεγκτα. Το γεγονός ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτα από αποκρυφισμό θα τους έκανε πιο ευάλωτους, αν δεν καταλάβαιναν τόσο πολλά και καλά τη σύγχρονη τεχνολογία που είναι και η δύναμή τους.


3.  Η μεγάλη αύξηση του  αφρο ασιατικού πληθυσμού και η μεταφορά των πολυεθνικών αγορών στην Κίνα έκανε αναπόφευκτη την εμφάνιση ενός θανατηφόρου ιού.  Ήταν θέμα χρόνου να εμφανιστεί και δεν μπορεί εύκολα να περιοριστεί εξαιτίας των δύο προηγούμενων προβλημάτων και καταστάσεων. 
 Η δικτατορία της θεοσοφίας , τα ανοιχτά σύνορα και η απληστία των πολυεθνικών αγορών ευθύνονται κυρίως για το πρόβλημα αυτό που αντιμετωπίζουμε σήμερα.
 Οι λύσεις είναι και πρέπει να είναι απλές και λογικές:
1.Ελέγχουμε τα σύνορα, κάθε χώρα τα δικά της και κάθε κυβέρνηση  αναλαμβάνει την ευθύνη των πολιτών της και της χώρας της. Κανένας πρόσφυγας πουθενά. Αυτό το σκηνικό  σταματά .Όλοι επιστρέφουν στη χώρα τους και στην πατρίδα τους και την βοηθούν με όποιον τρόπο μπορούν.Το είπε και ο μεγάλος θεοσοφιστής ο Δαλάι Λάμα άλλωστε.
 2. Καταργούνται τα χρηματιστήρια και οι πολυεθνικές.  Οι τράπεζες γίνονται εθνικές, κάθε τράπεζα για τη χώρα της και το λαό της και ελέγχεται πλήρως με όλο το προσωπικό, κυρίως το διευθυντικό. 
3.  Αποσυμφόρηση των πόλεων αποαστικοποίηση, επιστροφή στην ύπαιθρο. Η θεραπεία είναι πιο εύκολη κοντά στη φύση και η καλύτερη πρόληψη είναι μία υγιής φιλοσοφία και στάση ζωής. Φθάνει πια με αυτές τις πόλεις ΤΕΡΑΤΑ και τέλος με τον χαζοτουρισμό. Ταξιδεύουν μόνο όσοι έχουν σοβαρό λόγο και κυρίως είναι άνθρωποι της γνώσης, εξερευνητές και αναζητητές. Οι υπόλοιποι με το Google Earth, είναι ασφαλές και εξαιρετικό.

 Ο καθένας για την πατρίδα του ας φροντίσει να είναι ασφαλής.  Όσοι δεν έχουν πατρίδα και είναι απάτριδες δεν έχουν και καμιά θέση πάνω σε αυτή τη γη που τους γέννησε και τους συντηρεί. Ας μετακομίσουν πρόσφυγες σε άλλο  πλανήτη και να μας γράφουν από εκεί.

Μόλις ξεκίνησε το ΧΑΟΣ στη Γη. ΕΜΕΙΣ εδώ θα χορέψουμε για να γεννηθεί ένα νέο αστέρι από τον Έρωτα και τη Γαία στην καινούργια θεογονία μαζί με μια όμορφη Πολιτεία Νοήμονων Πολιτών, ωραία και σοφή και δίκαια, όπως έχει προαναγγελθεί.

Αστραία ©©

1 σχόλιο:

Be simple