Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2020

7. Η Οδυσσειακή Διαδρομή του Ανθρώπου την Εποχή των Ιχθύων"Μπαίνουμε στον Υδροχόο και θα ανάψουμε φωτιές......" 
Ν. Παπάζογλου  τραγουδοποιός

Η Εποχή των Ιχθύων αναφέρεται στα προηγούμενα  (2160 ) 2000 περίπου χρόνια και αντιστοιχεί στον αστερισμό των Ιχθύων. Ο αστερισμός των Ιχθύων βρισκόταν πίσω από το ζώδιο του Κριού, την Εποχή αυτή  συμφώνως με το  μεγάλο Έτος του Ενιαυτού, εξ αιτίας της μετάπτωσης των ισημεριών, ολοκληρώνοντας έναν πλήρη κύκλο εντός 25.772 Ιουλιανών ετών,  (25.600 χρόνια )
Οι Ιχθείς είναι τμήμα της εκλειπτικής σε τόξο  30 μοιρών και  ο 12ος οίκος είναι ο τελευταίος οίκος, ο οποίος σχετίζεται  με τον αποκρυφισμό, τη φυλακή, τα νοσοκομεία, τη τρέλα, την τέχνη,  τα ναρκωτικά, τη θρησκεία, τα ανόργανα όντα, τις κάθετες μετακινήσεις του σημείου της συναρμολόγησης  και το συλλογικό ασυνείδητο. 
Είναι η Μνηστηροφονία  από τους Σταθμούς του Οδυσσέα και τα Μήλα των Εσπερίδων από τους Άθλους του Ηρακλή.
Ας δούμε εν τάχει τα γεγονότα και τα σύμβολα που αναδύθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της  Εποχής με κυρίαρχο τον Ποσειδώνα, τον άρχοντα των υδάτων, της συλλογικής θάλασσας της Αντίληψης και της  δεύτερης δέσμης της Συνείδησης, το Άγνωστο.


Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της Εποχής υπήρξε η άνοδος των θρησκειών και δη του χριστιανισμού στην εξουσία μαζί με μια τρελή τρελή θρησκοληψία. Ιουδαϊκής προέλευσης, ο χριστιανισμός με διάφορα copy paste  από τον ζωροαστρισμό, τον ορφισμό και την πλατωνική θεολογία,  αν και η καταγωγή του ανάγεται στην  αρχαία Λεμουρία,  ανήλθε στην εξουσία κυριαρχώντας στο θυμικό των ανθρώπων μαζί  με ένα νοσηρό συναίσθημα οίκτου και αυτοοίκτου  που χειραγώγησε αδίστακτα. Οι περισσότεροι άνθρωποι πνίγηκαν στα μανιασμένα  κύματα του Ποσειδώνα,  σκελετοποιήθηκαν στα βράχια των Σειρήνων, φυλακίστηκαν στα μοναχικά κελιά της  Καλυψούς εκκλησίας και καταβροχθίστηκαν από ένα  ανελέητο Κύκλωπα, κάτοχο του τρίτου ματιού της αποκρυφιστικής μεταφυσικής. Οι πιο πολλοί ήταν άνδρες αλλά, και οι γυναίκες υπέφεραν κατά τη διάρκεια αυτής  της  οδυσσειακής  διαδρομής  του ανθρώπου  την Εποχή των  Ιχθύων
Ο σταυρός, η θυσία, οι ιχθείς και, της συνείδησης οι αλιείς υπήρξαν τα σύμβολά αυτής της θρησκοληπτικής εποχής.  
Στο κατόπιν του και ο μουσουλμανισμός, ακριβές αντίγραφο της θρησκευτικής παράνοιας ακολούθησε τα μονοπάτια του φανατισμού και μισαλλοδοξίας.  Σαφώς τώρα, ο χριστιανισμός έχει εκπολιτιστεί, αφού κατάκλεψε και τον  ορθολογιστή Αριστοτέλη,  έχει βάλει πολύ νερό  στο  κρασί του.   Το πίνει νερωμένο, γιατί είναι χορτάτος, έφαγε και ήπιε υπέρ του δέοντος εις  βάρος μας, αλλά παλαιότερα  ήταν τόσο φονταμενταλιστικός και ακραίος, όσο και ο ισλαμισμός.
Με χίλιες δυο αιρέσεις, αποκρυφιστικές οργανώσεις και στοές, οι λεμουριακές θρησκείες ιουδαϊσμός χριστιανισμός και ισλαμισμός έχουν ρημάξει τον κόσμο και τον πλανήτη και η Εποχή των Ιχθύων υπήρξε η χαρά τους και η βασιλεία τους. Φυλάκισαν το Πνεύμα του Ανθρώπου και ήταν πίσω από κάθε  πολιτική εξουσία και ηγεμονία αποτελώντας την ραχοκοκαλιά της σημερινής  Παλαιάς Τάξης  που τότε ήταν,  η Νέα.
Ο  διαφωτισμός  το 1800, με παρέμβαση  της μασονίας άλλαξε το σκηνικό του πλανήτη με την δημιουργία των μεγάλων επαναστάσεων της Γαλλικής της Ελληνικής και της Αμερικάνικης, αλλά η  παρείσφρηση της θεοσοφίας, το 1900,  είχε το ολέθριο αποτέλεσμα των δύο παγκοσμίων  πολέμων, συμπεριλαμβάνοντας τον "αθεϊστικό"  μπολσεβικισμό για τα μάτια μας  και μόνο. ( βλέπε μαυσωλείο του Λένιν). Η αγαστή συνεργασία των νεο ατλάντων μασόνων με των νεο λεμουριανών θεοσοφιστών έδωσε μια παράταση  στο  θεοκρατικό σύστημα που καταρρέει αναπόφευκτα, ενώ η καινούργια Ηώ ανατέλλει, ροδοδάκτυλη  ηριγένεια αυγή.
Όχι όμως,  πριν αλληλοεξοντωθεί με το νέο σύστημα των πολυεθνικών  του κ. ΣΜΙΘ που δημιούργησε και έχει ανεξαρτοποιηθεί δρώντας ανεξέλεγκτα και καταστροφικά εις βάρος κάθε νοήμονος όντος πάνω στη Γη.
Ας ελπίσουμε πως θα  κερδίσει ο Άνθρωπος την Εποχή του Υδροχόου και του Ηρακλή και η δόξα του Πνεύματος του θα αναδυθεί μέσα από των ιχθυακών χρόνων, την ποσειδώνια θαλασσοταραχή .

Αστραία ©©
Η Οδύσσεια του Ελληνισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Be simple